4 Aralık 2012 Salı

Yılbaşı Programları 2013 Eskişehir

Yılbaşı Programları 2013

2013 Yılbaşı Menüsü:
Yer elması velüt, konfit ördek raviolini ile
Bufalo bocconcini, fırınlanmış cherry domates, kuşkonmaz ve fesleğen esansı
Ton balığı tataki, avakado mus, endivyen yaprakları ve frambuaz sos
Lime, vodka sorbe
Karamelize deniz levreği; kestaneli patates ezmesi, mini enginar ve kumkuat sos
Veya
Süt kuzusu filetosu; konfit pakchoy, kuşkonmaz ve siyah trüf sos
Ilık incir ve hurma puding; ayvalı nar gazpatho ve kekik dondurması ile
Yerli ve Yabancı Limitsiz İçki ile Anjelique 2013 Yeni Yıl Özel Menüsü (Premium İçkiler Hariç) 250 TL
Bar: 150 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder